Sabău se așteaptă la un duel complicat contra Voluntariului: "Vom avea un meci foarte dificil"

Sabău se așteaptă la un duel complicat contra Voluntariului: "Vom avea un meci foarte dificil"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj întâlnește echipa ilfoveană, în ultima rundă a turului sezonului regulat al Superligii.

După remiza din derby-ul cu CFR, scor 1-1, "studenții" se pregătesc pentru un duel complicat în campionat. Deși adversarii echipei clujene nu au mai câștigat în Superligă din luna august, Ioan Ovidiu Sabău crede că întâlnirea cu FC Voluntari va fi una mai dificilă decât ar putea părea la prima vedere.

"Obiectivul impus de conducere e ocuparea locurilor 7-9. Eu am jucători cu multă calitate, cu experiență, avem cel mai în formă număr 10 din campionat, Dan Nistor. În ultimele meciuri am avut de fiecare dată măcar un jucător în echipa etapei.

Suntem pe drumul cel bun, cred că atunci când toți jucătorii vor ajunge la un nivel bun de pregătire putem fi o echipă. Avem de lucrat la relațiile de joc, la grup. S-a creat o atmosferă bună, rezultatele aduc entuziasm. Dacă simți că jucătorii pot și își doresc mai mult poți să crezi că se poate mai mult.

Vom avea un meci foarte dificil. Au același nucleu de jucători, avem o experiență primăvara trecută, când am dominat, am condus și ne-au egalat. Sunt o echipă matură, noi trebuie să arătăm respect față de adversar. Traversăm o perioadă bună, dar nu am îndeplinit încă vreun obiectiv", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii".

Meciul dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari se va disputa duminică, 5 noiembrie, de la 15:00.

Comenteaza