Sabău, nemulțumit după egalul cu FCSB: "Puteam câștiga dacă aveam mai mult curaj"

Sabău, nemulțumit după egalul cu FCSB: "Puteam câștiga dacă aveam mai mult curaj"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj are în continuare așteptări mari din partea elevilor săi.

"Studenții" sunt neînvinși în duelurile cu liderul Superligii în actualul sezon, însă Ioan Ovidiu Sabău spera la mai mult. Tehnicianul consideră că FCSB era o echipă de bătut pe Cluj Arena și cere în continuare mai mult din partea jucătorilor săi.

"Vreau să le mulțumesc fanilor, care au venit într-un număr foarte mare. Vreau să-mi felicit jucătorii că s-au dăruit, au alergat și s-au bătut pentru fiecare minge. Suferim încă la capitolul calitate, facem greșeli neforțate, suferim și la unele decizii în apropierea careului, avem lipsă de curaj.

E un punct important, dar mă preocupă jocul și starea jucătorilor. Și vreau ca jucătorii să-și dorească mai mult. Vreau mai multă implicare. Pentru că pot mai mult. Iar în momentul de față nu e ceea ce trebuie să fie.

Am arătat lipsă de încredere. Venim după o perioadă în care am acumulat foarte puține puncte. E clar că există o presiune și îngrijorare. Azi am întâlnit un adversar cu care puteam câștiga dacă aveam mai mult curaj, cu tot respectul pentru FCSB. Dacă vom arăta altfel, putem să ne batem cu oricine de la egal.

Dar avem multe de reglat. Sunt multe lucruri care mă mulțumesc, dar și lucruri care nu mă mulțumesc. Mai ales în ceea ce privește implicarea unor jucători și a devotamentului.

Trebuie să rezolvăm problemele cu ritmul și cu încrederea în noi. Avem jucători de valoare, de play-off, dar trebuie să și demonstrezi când intri pe teren. Nu trebuie să joci cu teamă, trebuie să-ți asumi ceva în momentele importante. Dar aici duce lipsa de rezultate", a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza