Sabău îndeamnă la concentrare înaintea jocului de la Botoșani: "Trebuie să avem o altă atitudine, ne așteaptă un meci greu"

Sabău îndeamnă la concentrare înaintea jocului de la Botoșani: "Trebuie să avem o altă atitudine, ne așteaptă un meci greu"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat duelul pe care "studenții" îl vor disputa departe de casă în runda cu numărul 14 a sezonului regulat al Superligii.

După ce aproape întreg turul s-a scurs, FC Botoșani a rămas singura formație din prima ligă fără victorie în actuala stagiune. "Șepcile roșii" urmează să întâlnească ultima clasată în etapa a 14-a, iar Ioan Ovidiu Sabău e îngrijorat de o posibilă relaxare în cadrul lotului.

Tehnicianul îndeamnă la concentrare înaintea partidei și avertizează în legătură cu oponenții, care rămân periculoși, în ciuda parcursului mai mult decât modest pe care l-au avut până în prezent.

"Întâlnim echipa de pe ultimul loc, pare că va fi totul simplu, ușor. Dacă vom câștiga ar fi ceva firesc, iar dacă nu vom câștiga înseamnă că am pregătit total greșit jocul. Noi am încercat să analizăm jocul cu Farul, în care nu am arătat curaj în a doua repriză. Nu am pregătit destul de bine acel joc.

În această săptămână trebuie să avem o altă atitudine, ne așteaptă un meci greu. Această echipă nu mai are nimic de pierdut, va risca totul. Nu au presiune, lumea s-a obișnuit cu acele rezultate. Din punctul meu de vedere e un meci foarte important, ne dorim să câștigăm, dar trebuie să arătăm bine mental și fizic.

Trebuie să tratăm serios jocul, să fim concentrați pe tot parcursul meciului. Au jucători de viteză, invetivi, puternici. Sper să fim pregătiți așa cum trebuie pentru un astfel de joc. Mi-a plăcut reacția jucătorilor din această săptămână. Ei trebuie să fie prezenți tot timpul, să alerge mult, să fie echilibrați. Avem nevoie de modestie, așa se câștigă jocurile", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani se va disputa luni, 30 octombrie, de la 17:30.

Comenteaza