Sabău îndeamnă la calm după succesul cu FC Botoșani: "Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură"

Sabău îndeamnă la calm după succesul cu FC Botoșani: "Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj își dorește ca jucătorii săi să rămână cu gândul al îndeplinirea obiectivului, calificarea în play-off.

"Studenții" au reușit nu succes la limită în fața ultimei clasate, care îi menține cu șanse mari la obținerea unui loc de play-off. Chiar dacă se bucură pentru victorie, Ioan Ovidiu Sabău speră că jucătorii vor rămâne concentrați și înaintea ultimei etape din sezonul regulat.

"E un progres, suntem acolo, aproape. N-ai cum să nu apreciezi astfel de oameni, care vin în tribune. Au fost incredibili. Acum, ne putem bucura câteva zile și să pregătim liniștiți jocul viitor, care e decisiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, suntem acolo, în cursa pentru play-off. Trebuie să pregătim jocul următor.

N-am putut să stăm relaxați, parcă și cei din tribune se uitau la meci nu ca suporteri, ci ca specialiști, era tensiune, să nu fie nicio greșeală. Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură. Nu sunt copii, sunt jucători cu experiență, care înțeleg care fără victorie, sau egal posibil, dezamăgirea ar fi mare.

I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi și, dacă nu te califici… Sper să nu se întâmple. Cred foarte mult în acești jucători, e o perioadă în care trebuie să-i refac din punct de vedere fizic. Nu trebuie să ne mulțumim cu ce am obținut până în momentul de față și să ne calificăm în play-off", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza