Sabău îl dorește pe jucătorul ajuns pe lista neagră la FCSB: "Îl vreau la mine în echipă"

Sabău îl dorește pe jucătorul ajuns pe lista neagră la FCSB: "Îl vreau la mine în echipă"
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Antrenorul Universității Cluj a recunoscut că și-ar dori unul dintre atacanții liderului din Superligă, chiar dacă mutarea e departe de a se concretiza.

"Studenții" așteaptă în continuare sosirea unui om de gol, iar Ioan Ovidiu Sabău a fost chestionat cu privire la Andrea Compagno, jucătorul ajuns pe lista neagră la FCSB.

Chiar dacă apreciază calitățile atacantului italian și a recunoscut că și-ar dori să îl aibă sub comanda sa, antrenorul e conștient că mutarea e una complicată pentru clubul clujean.

"Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant. Clar este că vom mai aduce doi jucători.

Popa este singurul atacant al nostru în momentul de față, deci ne mai trebuie acolo un fotbalist. Popa a făcut un sezon foarte bun, este unul dintre jucătorii de bază de la noi, dar nu poate juca non-stop", a spus antrenorul pentru Digisport.

În vârstă de 27 de ani, Andrea Compagno joacă în România din 2020, iar în cele 79 de meciuri strânse în Superligă, italianul a marcat de 36 de ori pentru FC U Craiova 1948 și FCSB.

Comenteaza