Sabău, discurs optimist înainte de întâlnirea cu liderul Superligii: "Vom arăta foarte bine cu FCSB"

Sabău, discurs optimist înainte de întâlnirea cu liderul Superligii: "Vom arăta foarte bine cu FCSB"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj e convins că elevii săi vor avea o prestație foarte bună împotriva formației din capitală.

Încurajat de remiza de la Craiova și de modul în care jucătorii au evoluat o bună parte din repriza secundă, Ioan Ovidiu Sabău e optimist înainte de întâlnirea cu liderul. Tehnicianul crede că elevii săi se vor prezenta la cel mai înalt nivel și așteaptă un rezultat bun.

"Am avut o săptămână bună, ne-am antrenat în condiții normale, terenul a arătat foarte bine. E prima dată când putem să spunem că ne antrenăm ca o echipă profesionistă. Echipa va arăta mult mai bine decât până acum. Întâlnim cea mai în formă echipă, o echipă care s-a maturizat. Sunt buni, au încredere.

Noi până acum nu am arătat bine, cu excepția reprizei secunde de la Craiova. Asta înseamnă că vom arăta foarte bine cu FCSB. Trebuie să înțelegem cu toții că putem da mult mai mult și putem arăta mult mai bine.

Când ne-am dorit cu adevărat și am știu că trebuie să muncim pentru obiective am arătat foarte bine, indiferent de echipa pe care am întâlnit-o. Când am început să ne admirăm prea mult și să avem o impresie bună despre noi nu am mai avut continuitate.

Acestea sunt meciurile adevărate, cu 25.000 de oameni în tribune, cu echipa de pe primul loc. Acestea te fac să te simți fotbalist. Trebuie să existe emoția de aștepta jocul, nu teamă", a declarat antrenorul.

Duelul dintre Universitatea Cluj și FCSB se va disputa luni, de la 20:30.

Comenteaza