Sabău, discurs optimist după succesul cu Clinceni: “A fost o victorie meritată, dar și un joc spectaculos”

Sabău, discurs optimist după succesul cu Clinceni: “A fost o victorie meritată, dar și un joc spectaculos”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj s-a impus clar, scor 3-0, în fața unei dintre principalele contracadidate la promovarea în prima ligă.

Clujenii trec prin cea mai bună formă de la începutul sezonului, iar rezultatele pozitive se văd în evoluția dinn calsament. Dacă recent, “studenții” se aflau doar la jumătatea ierarhiei, acum, pentru prima dată, sunt pe un loc ce asigură prezența la barajul pentru accederea în Liga 1.

Ioan Ovidiu Sabău a lăudat echipa după victoria categorică în fața Academicii Clinceni. “A fost o victorie meritată, dar și un joc spectaculos. Le mulțumesc suporterilor și vreau să îl felicit pe Mircea Cojocaru pentru modul cum a reușit să conducă echipa. Suntem pe drumul bun, mă bucură că acești jucători, care în ultimul timp au fost criticați, confirmă ceea ce am spus eu, faptul că au valoare și sunt peste tot ce există în Liga a 2-a”, a declarat fostul internațional.

Managerul sportiv al Universității Cluj a oferit detalii și despre implicarea lui Bogdan Lobonț la echipă. “Lobonț și Cojocaru vor pregăti foarte bine echipa, așa cum au făcut-o și până acum și vor găsi soluțiile cele mai bune, pentru a această echipă să își îndeplinească obiectivul. Lobonț ia decizii, discută cu Mircea Cojocaru, se pun de acord. Bogdan cunoaște echipa, o urmărește, colaborează cu noi de cel puțin două săptămâni. Cunoaște fiecare detaliu și este o motivație pentru fiecare jucător să fie antrenat de el”, a precizat Sabău.

Următorul meci pentru clujeni va fi un nou derby, împotriva Sportului Snagov.

Comenteaza