Sabău, dezamăgit profund de meciul cu FC Voluntari: "O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea"

Sabău, dezamăgit profund de meciul cu FC Voluntari: "O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj nu și-a putut ascunde supărarea după eșecul suferit de formația sa pe teren propriu.

La fel ca în sezonul trecut, când "studenții" i-au condus pe ilfoveni, FC Voluntari a plecat cu toate cele trei puncte de pe Cluj Arena. La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat dezamăgit de rezultat, însă nu își pierde speranța în echipa sa.

"O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea. Am vrut să încheiem această săptămână bine, dar se pare că am fost destul de greoi și obosiți chiar dacă am avut un început bun de joc. Un meci pierdut, dar nu trebuie să dramatizăm.

Trebuie să găsesc soluții, încă sunt jucători care nu joacă la nivelul lor, mai ales cei care intră pe parcurs. Sunt jucători care încă sunt la 60-70%. Sigur, tragem niște concluzii, vedem care este realitatea în acest moment și ce obiective putem să obținem. Am încredere în ei, sunt jucători foarte valoroși, dar ca să faci echipa cu adevărat pentru play-off ai nevoie de timp.

A fost o săptămână grea, am jucat din 3 în 3 zile. Joi am jucat cu un adversar foarte greu și avem foarte mulți jucători accidentați. Nu am reușit să fac mai multe schimbări pentru că ceilalți jucători nu au ritm", a spun antrenorul, conform Digisport.

După primele 15 etape din sezonul regulat al Superligii, Universitatea Cluj a înregistrat 4 victori, 7 remize și 4 eșecuri, acumulând 19 puncte.

Comenteaza