Sabău, dezamăgit dupa ratarea calificării în play-off: „La un joc atât de important, ar fi trebuit să arătăm altceva”

Sabău, dezamăgit dupa ratarea calificării în play-off: „La un joc atât de important, ar fi trebuit să arătăm altceva”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj consideră că echipa sa ar fi trebuit să aibă o altfel de exprimare la un meci decisiv precum cel de vineri seară.

După remiza de la Voluntari, care a consemnat ratarea calificării în play-off, Ioan Ovidiu Sabău le-a reproșat jucătorilor atitudinea din teren și a transmis că ”îl doare” că echipa i-a dezamăgit pe suporteri.

Pare că e un rezultat just, chiar dacă după minutul 80 am avut două ocazii clare de a înscrie. Puteam câștiga, puteam să ajungem în play-off. Ne luptăm la retrogradare în momentul de față, nu avem ce face, trebuie să ne refacem. 

Ne-am pus mari speranțe, dar îți trebuie altceva să câștigi un astfel de joc, noi nu am avut. Îți trebuie puțin tupeu, puțină obrăznicie în sensul bun al cuvântului. Îți trebuie altă voință, să câștigi duelurile când ești în preajma careului, nu să aștepți că până la urmă o să dai gol, că până la urmă greșește adversarul. 

Nu putem ceda, în spatele nostru sunt niște oamenii care ne apreciază, care vin să ne vadă. Acum pleacă amărâți, necăjiți la Cluj și pe mine asta mă doare foarte tare. La un joc atât de important, ar fi trebuit să arătăm altceva.  Când trebuie să joci un joc decisiv… Se pare că nu suntem atât de maturi. Îți trebuie experiență mai mare. Eu cred că jucătorii sunt de play-off, dar ne trebuie echipă. 

Am fost moi. Foarte multe îmi reproșez. Nu trebuia să ajungem aici. Am pierdut foarte multe puncte în perioada de după cantonament, când nu am avut unde să ne antrenăm. Cu acele puncte, poate că am fi fost în play-off”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după meci, potrivit digisport.ro.

Comenteaza