Sabău: Trebuie să schimbăm anumite lucruri. Jucători foarte importanți sunt sub nivelul lor, joacă foarte modest

Sabău: Trebuie să schimbăm anumite lucruri. Jucători foarte importanți sunt sub nivelul lor, joacă foarte modest
| Foto: captura video - FC Universitatea Cluj Facebook / Conferința de presă

Universitatea Cluj a pierdut în runda cu numărul 24 a sezonului regulat din Superliga, scor 1-3, pe Cluj Arena, în fața celor de la UTA Arad. 

Deși la un moment dat a fost pe loc de play-off, ”U” Cluj se află acum pe locul 8 în clasament, cu 32 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt, care are de jucat astăzi pe terenul celor de la FC Voluntari meciul din etapa cu numărul 24.

La finalul partidei de pe Cluj Arena de duminică, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale, precizând că după 4 înfrângeri din 5 meciuri echipa nu arată de play-off. 

”Clar că sunt cinci meciuri și patru înfrângeri. Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e ușor. Anticipam că vor apărea și astfel de situații. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate. Este adevărat că în momentul de față sunt jucători foarte importanți care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest. Așteptările sunt mari și ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupați de jocul lor. 

Da, e o situație greu de gestionat, dar cu oameni maturi și înțelepți vom trece peste. Trebuie să știm unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă. Echipa nu a stat nici în Alex Chipciu, dar nici în Dan Nistor. Sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult, iar atunci când sunt foarte concentrați sunt niște lideri și pot să facă diferența.  

În momentul de față, mulți jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor. Am primit niște goluri ușoare, am schimbat la pauză, dar jucătorii pe care i-am introdus nu au venit cu un plus”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, citat de digisport.ro

Comenteaza