Sabău: ”Am fost mai valoroși decât turcii”. Pe cine a remarcat și ce a discutat cu Lucescu

Sabău: ”Am fost mai valoroși decât turcii”. Pe cine a remarcat și ce a discutat cu Lucescu
Ioan Ovidiu Sabău crede că victoria ”tricolorilor” cu Turcia s-a datorat diferenței de valoare. Managerul sportiv al Universității Cluj a profitat și de prezența lui Mircea Lucescu la Cluj, cu care s-a întâlnit.

Jucătorul care i-a plăcut cel mai mult lui Sabău este chiar omul meciului, Gicu Grozav (27 ani). Fostul atacant al Universității Cluj a reușit o dublă în victoria cu selecționata "Semilunei" (2-0), de pe stadionul din Gruia.

"Jucătorii au avut mult entuziasm. Am fost mai valoroși decât turcii. Grozav a făcut diferența, este un jucător dinamic, cu personalitate și execuții frumoase. Budescu are, la rândul său, o tehnică frumoasă și poate face și el diferența în anumite momente", a declarat Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

Sabău a profitat și de prezența lui Mircea Lucescu. Actualul selecționer al Turciei i-a fost antrenor la Dinamo, Brescia și Rapid.

"Da, m-am întâlnit cu el. A venit la Cluj și era normal. E destul de greu să ne întâlnim. Nu am vorbit despre "U" Cluj. Am preferat să discutăm despre ce a fost, nu despre strategii", a adăugat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a îmbrăcat tricoul naționalei în perioada 1988-1999, pentru care a strâns 55 de meciuri și a înscris 7 goluri.

Comenteaza