Sabău a dus "U" Cluj în finala Cupei, dar e cu gândul la campionat: "Obiectivul salvării de la retrogradare nu este încă realizat"

Sabău a dus "U" Cluj în finala Cupei, dar e cu gândul la campionat: "Obiectivul salvării de la retrogradare nu este încă realizat"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană a trecut cu 1-0 de UTA în semifinale și va juca în ultimul act, la 8 ani de la ultimul joc cu trofeul pe masă.

Deși a reușit o performanță notabilă, atât pentru club cât și în plan personal, Ioan Ovidiu Sabău s-a bucurat pentru puține momente, gândurile sale fiind la situația din Superligă. Antrenorul pregătește deja meciul cu FC Voluntari, care îi poate aduce pe "studenți" mai aproape de meținerea în prima ligă.

"E o performanță, un lucru foarte important pentru mine. E o mare performanță să joci o finală. Eram la retrogradare, încet-încet ne-am revenit. Eu mă bucur foarte puțin, am un joc foarte greu luni, cu FC Voluntari.

E un singur joc, ai nevoie de jucători cu experiență, maturitate, să stai foarte bine în teren, am reușit să înscriem și era foarte important să ținem de acest rezultat. Era foarte important să nu avem jucători accidentați. Mâine îmi voi da seama dacă s-a accidentat cineva.

Lotul este destul de subțire numeric, ne așteaptă un joc dificil, obiectivul salvării de la retrogradare nu este încă realizat, ne așteaptă o muncă foarte grea.

Lucrurile merg bine. Când suntem cu mintea la ce avem de făcut, ne pregătim foarte bine, suntem disciplinați, aici se face diferența. Am reușit să ținem de rezultat, chiar dacă UTA a avut posesia. Nu și-au creat ocazii clare de a înscrie. E o calificare muncită și meritată.

Îmi doresc să stau liniștit și să mă bucur și eu puțin. Nu trebuie să ajungem la baraj. Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu stă foarte bine în clasament, trebuie să îmi refac jucătorii, lipsește și Chipciu, sper ca Martic să nu fie accidentat", a declarat Sabău, potrivit Digisport.

Comenteaza