Rugbyştii clujeni i-au învins pe campioni şi pe vicecampioni

Rugbyştii clujeni i-au învins pe campioni şi pe vicecampioni
Rugbyştii de la Universitatea Cluj au învins campioana şi vicecampioana superligii CEC Bank, în turneul de rugby în 7 care a avut loc la Bucureşti sâmbătă.

"Studenţii" au învins campioana RCMUV Timişoara, 19-5, şi vicecampioana Ştiinţa Baia Mare, scor 12-10. Punctele  clujenilor în partida cu campionii au fost marcate de Vasile Paraschiv, Alexandru Banu şi Dragoş  Vasile câte un eseu, două dintre acestea fiind transformate de Alexandru Puşcaşu.

In jocul cu "zimbrii" de la Ştiinţa Baia Mare, Eduard Ciaparii şi Vasile Paraschiv au marcat câte un eseu, unul dintre ele fiind transformat de Paraschiv, informează u-cluj.ro.

În restul partidelor, "U" Cluj a fost învinsă - de Dinamo la limită, 12-14, de Steaua 7-15, şi de Poli Iaşi, 0-22. Poli Iaşi este echipa pe care "U" a retrogradat-o în liga secundă în meciul direct pentru menţinerea în Superligă, la începutul acestei luni. A doua etapă a campionatului naţional de rugby în 7 este programată în 20 octombrie, tot la Bucureşti, iar ultima etapă se dispută la Timişoara.

Comenteaza