Ronnie O`Sullivan a scris pe Twitter despre România FOTO

Ronnie O`Sullivan a scris pe Twitter despre România FOTO
Cunoscutul campion la snooker Ronnie O`Sullivan a scris un mesaj chiar în timp ce se afla la Cluj, pe contul său de Twitter.

Titanii snookerului mondial Ronnie O`Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans s-au simţit foarte bine la Cluj. Cel mai îndrăgostit de ţara noastră este celebrul O`Sullivan, care a afişat un mesaj sugestiv pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter chiar în prima seară a competiţiei Snooker Titans Trophy.

Acesta a scris că se simte grozav că s-a întors în România, că se află într-un uimitor restaurant italian, după primul meci, şi a ataşat şi o fotografie din local (foto 2). Foarte amabili şi joviali au fost cei patru campioni şi la sesiunile de autografe cu fanii după meciuri sau la întâlnirea special organizată în acest sens la Cluj.

„Îmi place foarte mult România, este ca a doua casă pentru mine; le spun tuturor că trebuie să o viziteze, îmi plac mâncarea, clădirile, poate o să-mi cumpăr o casă aici, depinde cât de scumpă va fi", a spus legendarul jucător britanic Ronnie O`Sullivan, la conferinţa de presă care a precedat primul meci al turneului de la Cluj.

Comenteaza