Romario, pregătit să dea totul în a doua parte a sezonului: "Sunt mai motivat ca niciodată"

Romario, pregătit să dea totul în a doua parte a sezonului: "Sunt mai motivat ca niciodată"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Brazilianul își dorește să contribuie cât mai mult la menținerea "Șepcilor roșii" în Superligă.

Plecat la jumătatea lunii decembrie, fiind inclus pe "lista neagră" de Eugen Neagoe, Romario Pires a revenit la "U" Cluj odată cu instalarea lui Ioan Ovidiu Sabău și e pregătit să evolueze cât mai mult în noul an.

Experimentatul mijlocaș nu vrea să se mai gândească la ceea ce a fost în trecut și sper să contrbuie decisiv la menținerea Universității Cluj în prima ligă. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

"Eu mereu am spus că nu contează ce a fost în trecut. Trebuie să învățăm din ce a fost și să mergem înainte. Nu mai vreau să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat la început. Sunt mai motivat ca niciodată.

Sunt cu "U" Cluj pe piept și cred că motivație mai mare nu poate să existe. Nu trebuie să răspund nimănui, trebuie să mă pregătesc foarte bine, să ajut echipa cum pot și să adunăm puncte. Sunt un jucător profesionist, știm că la fotbal se pot întâmpla multe", a explicat brazilianul.

Cum vede mijlocașul meciul cu Rapid

În cel de-al doilea meci oficial din 2023, "studenții" întâlnesc una dintre formațiile care speră cu șanse reale la play-off. Romario Pires e conștient de valoarea adversarilor, dar crede în șansa echipei sale în partida din Superligă. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Rapid!

"Ar fi foarte bine să câștigăm. Noi ne-am pregătit bine în această perioadă de cantonament. La meciul cu Voluntari am arătat foarte bine. Băieții sunt foarte bine din punct de vedere fizic și mental și sper să facem un meci bun și să reușim încă o victorie.

Rapid e o echipă bună, dar cred că va conta mai mult ce facem noi pe teren. Am o săptămână de muncă serioasă, ne-am pregătit foarte bine, suntem pe un drum bun și dacă mergem pe acest drum, sunt sigur că la sfârșitul campionatului va fi totul bine", a spus Romario

Universitatea Cluj și Rapid București se vor întâlni vineri, 27 ianuarie, de la 20:00. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Comenteaza