Romario Pires, pregătit pentru revenirea “studenților” în prima ligă: “Vreau să promoveze U Cluj, e tot ce mă interesează”

Romario Pires, pregătit pentru revenirea “studenților” în prima ligă: “Vreau să promoveze U Cluj, e tot ce mă interesează”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul brazilian își dorește să îmbrace tricoul alb-negru pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sosit la început de 2022 la Universitatea Cluj, Romario Pires s-a integrat rapid în lotul “Șepcilor roșii” și a devenit unul dintre liderii vestiarului. Experimentatul mijlocaș speră la o victorie în meciul cu Hermannstadt și recunoaște că își dorește să joace în tricoul “studenților” în prima ligă.

“Pentru asta muncim, pentru asta suntem la U. Am înțeles că vor veni peste 20.000 de oameni la stadion. Avem un grup bun și am vrut promovarea directă de la început. După ani de așteptare, mai avem un pas spre promovare. Sau cum zic oamenii la Cluj: „Amu îi amu!”

Am jucat și acolo, și dincolo, am respect față de Sibiu, iar Petrolul se poate spune că e o echipă specială pentru mine. Dar eu port alb-negru acum, sper să-mi fac treaba cât mai bine. Și în prima divizie. Eu vreau să promoveze U Cluj, e tot ce mă interesează”, a spus Romario Pires pentru GSP.

Comenteaza