ROMÂNIA - UNGARIA. Îndemnul lui Raț pentru suporteri: "Fără scandări xenofobe!"

ROMÂNIA - UNGARIA. Îndemnul lui Raț pentru suporteri:
Fundașul stânga al echipei naționale de fotbal a României, Răzvan Raț, face apel la fair-play înaintea partidei de mâine, cu Ungaria.

Fotbalistul legitimat la PAOK Salonic le cere fanilor echipei naționale a României să se axeze strict pe încurajarea favoriților și să evite, astfel, o eventuală suspendare a Arenei Naționale din partea UEFA.

"E foarte important ca România să joace cu suporteri la meciurile următoare. Fiecare suporter care va fi mâine în tribune trebuie să înţeleagă că atunci când vor fi scandări care nu sunt normale sau care nu ar trebui să existe pe un teren de fotbal atunci ne facem rău singuri. Şi nu cred că avem nevoie de astfel de lucruri. Cei din tribune trebuie doar să ne încurajeze pe noi, nu să strige împotriva ungurilor şi să fim în pericol de a fi sancţionaţi. Până la urmă nu este decât un meci de fotbal. Indiferent de rivalitatea dintre cele două ţări trebuie să ne rezumăm la un meci de fotbal care să joace numai în teren, nu în tribune, nu cu bătăi prin Centrul Vechi sau mai ştiu eu ce", a declarat, astăzi, Raț, în cadrul unei conferințe de presă.

Partida dintre România și Ungaria, contând pentru preliminariile EURO 2016, este programată mâine, la ora 19:00, pe Arena Națională. Întâlnirea va fi transmisă în direct de TVR 1. 

Comenteaza