ROMÂNIA - DANEMARCA LA CLUJ. Reacție bizară a lui Daum: "A marcat trei goluri? Împotriva cui?"

ROMÂNIA - DANEMARCA LA CLUJ. Reacție bizară a lui Daum:
Selecționerul Naționalei, Christoph Daum, a avut o reacție bizară după hat-trick-ul unui jucător convocat pentru partida România - Danemarca, programată pe 26 martie la Cluj.

Claudiu Keșeru (30 ani) a marcat trei goluri pentru Ludogoreț, duminică, în victoria 5-0 de pe terenul lui Lokomotiv Gorna. Atacantul român a ajuns, astfel, la 18 reușite pentru bulgari în actualul sezon, fiind și golgheterul campionatului. Ludogoreț Razgrad este lider în prima ligă din Bulgaria, cu 63 puncte, iar ultima adversară a sa, Lokomotiv Gorna, ocupă penultima poziție, cu doar 19 puncte.

Cu toate astea, selecționerul Naționalei, Christoph Daum (63 ani), a avut o reacție bizară când a aflat de performanța românului. ""Keşeru a marcat trei goluri? Împotriva cui? Să nu privim doar cifrele. Mă bucur pentru Claudiu, întotdeauna e bine să marchezi", a spus antrenorul german, citat de ProSport.

Claudiu Keșeru se află pe lista celor 24 jucători chemați de Daum pentru partida dintre România și Danemarca, din preliminariile CM 2018, programată pe 26 martie la Cluj. "Tricolorii" ocupă locul 4 în Grupa E, cu 5 puncte după 4 meciuri. Danezii sunt pe 3, cu un punct mai mult.

Keșeru a debutat la Naționala de seniori în octombrie 2013, într-un meci cu Andorra, din calificările pentru Mondialul din 2014, câștigat cu 4-0 de România. Atacantul român a strâns până acum 17 selecții și 5 goluri sub "tricolor".

VEZI LISTA COMPLETĂ A JUCĂTORILOR CONVOCAȚI DE DAUM

Comenteaza