Revin marile dueluri din Champions League: Real – Tottenham și City – Napoli. VEZI pe ce posturi se difuzează

Revin marile dueluri din Champions League: Real – Tottenham și City – Napoli. VEZI pe ce posturi se difuzează
A treia etapă din grupele Champions League debutează în această seară. Cele mai așteptate dueluri sunt Real Madrid – Tottenham și Manchester City – Napoli.

Real Madrid are maximum de puncte în Grupa H după primele două etape. Campioana Europei s-a impus categoric în fața lui Apoel Nicosia (3-0) și a Borussiei Dortmund (3-1). Aceleași scoruri le-a înregistrat și Tottenham în fața ciprioților și a nemților.

Confruntarea de pe Santiago Bernabeu va stabili, astfel, principala favorită la prima poziție. Partida începe la ora 21:45 și poate fi urmărit în direct la ProTV și Telekom Sport 2.

Un alt meci de gală va fi cel dintre Manchester City și Napoli. Cetățenii sunt lideri în Grupa F, cu 6 puncte, după victoriile obținute împotriva lui Feyenoord (4-0) și Șahtior Donețk (2-0). De partea cealaltă, italienii au obținut doar 3 puncte până acum. Adversara lui City a debutat cu un eșec pe terenul lui Șahtior (1-2), dar a câștigat apoi duelul cu Feyenoord (3-1).

În cazul unei victorii, Manchester City va face un pas important către optimile Ligii. Meciul cu Napoli începe la ora 21:45 și va fi televizat de Telekom Sport 1.

Programul complet al serii:

Real Madrid - Tottenham (ora 21:45, ProTV și Telekom Sport 2)
Manchester City - Napoli (ora 21:45, Telekom Sport 1)

Feyenoord - Șahtior Donețk (ora 21:45)
Leipzig - FC Porto (ora 21:45)
Maribor - Liverpool (ora 21:45, Telekom Sport 3)
Spartak Moscova - Sevilla (ora 21:45)
Apoel Nicosia - Borussia Dortmund (ora 21:45)
AS Monaco - Beșiktaș (ora 21:45, Telekom Sport 4)

*Meciurile marcate cu bold sunt televizate în România.

Comenteaza