Revenire importantă la CFR Cluj sub comanda lui Mutu

Revenire importantă la CFR Cluj sub comanda lui Mutu
| Foto: captura video - YouTube CFR 1907 Official

Înaintea meciului cu Dinamo București de vineri, 23 februarie, echipa lui Adi Mutu se bucură de o revenire importantă. 

Adrian Mutu și-a recuperat titularul de bază înaintea derby-ului cu Dinamo București și anunță că Mario Camora este apt după accidentare.

Mario Camora a revenit la antrenamentele celor de la CFR Cluj, iar Adrian Mutu anunță că internaționalul român este gata de joc. Internaționalul român a fost în lotul celor de la CFR Cluj în deplasarea de la Craiova, însă nu a bifat minute în Bănie.

„Camora este apt 100%, s-a antrenat bine. Nu am vrut să risc meciul precedent pentru că a avut doar o săptămână de continuitate în munca pe care a făcut-o la antremamente. Trebuie să avem grijă de el și să îl integrăm treptat”, a spus Adi Mutu citat de fanatik.ro

"Avem valoarea necesară pentru a putea câștiga fiecare joc. Îmbunătățim de la meci la meci, avem atitudine”, a declarat Mutu la finalul meciului câştigat în faţa celor de la FC U Craiova.

Meciul CFR Cluj - Dinamo București din etapa a 27-a a Superligii se va disputa vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. 

Comenteaza