Relație tensionată între conducerea CFR-ului și Dan Petrescu: "Au fost anumite neînțelegeri legate de jocul echipei"

Relație tensionată între conducerea CFR-ului și Dan Petrescu: "Au fost anumite neînțelegeri legate de jocul echipei"
| Foto: ZIUA de Cluj

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a confirmat discuțiile aprinse din interiorul clubului și a recunoscut că tehnicianul ar putea pleca în pauza de iarnă.

În perioada în care Superliga s-a întrerupt din cauza meciurilor echipelor naționale, patronul CFR-ului, Nelu Varga, și antrenorul Dan Petrescu au avut mai multe schimburi de replici, atât în spațiul public, cât și în privat.

Președintele Cristi Balaj a confirmat discuțiile tensionate și a continuat prin a exprima sprijinul conducerii pentru tehnician. Totuși, oficialul din Gruia a recunoscut că Dan Petrescu ar putea pleca, în anumite condiții, în pauza competițională din iarnă.

"Avem un antrenor, au fost anumite neînțelegeri legate de jocul echipei, care s-au amplificat și din cauza noastră pentru că nu am fost destul de discreți să rezolvăm situația în familie. Avem partea noastră de vină. Ne-am așezat la masă, inclusiv cu suporterii, și nu avem de gând să schimbăm antrenorul.

Dacă se va întâmpla ca în iarnă să vină un club care să îl vrea pe Dan Petrescu, atunci lucrurile vor fi diferite. Acel club din iarna trecută, nu vreau să îi dau numele, ar fi plătit clauza de reziliere.

Dar Dan Petrescu a avut onoare și a rămas. Sunt mulți antrenori buni. Dacă Dan Petrescu va pleca, relația va fi mai mult decât amiabilă. Sunt mulți antrenori care vor să antreneze CFR Cluj", a spus Balaj la Pro Arena.

Comenteaza