Relația cu fanii, printre prioritățile noilor oficiali ai “Șepcilor roșii”: “Trebuie să ne gândim ce ne unește, nu ce ne dezbină”

Relația cu fanii, printre prioritățile noilor oficiali ai “Șepcilor roșii”: “Trebuie să ne gândim ce ne unește, nu ce ne dezbină”
| Foto: facebook.com/sportsfestivalcom

Managerul general al Universității Cluj, Ovidiu Blag, a explicat care va fi abordarea clubului în ceea ce privește discuțiile cu suporterii.

Noua conducere a clubului a fost îndelung contestată de mulți dintre fanii echipei clujene, însă managerul general al “studenților” a dezvăluit că a a avut o discuție cu suporterii și speră într-o rezolvare a tuturor conflictelor. În plus, Ovidiu Blag susține că e dispus să schimbe idei chiar și o dată la trei zile cu fanii Universității Cluj

”Am luat legătura cu membrii ai peluzei, am vorbit despre faptul că nici măcar nu ne trebuie întâlniri organizate, am vorbit despre întâlniri pe Zoom și putem vorbi o dată la trei zile dacă se dorește asta. Bineînțeles dacă schimbul de idei dintre noi este circumscris binelui Universității Cluj.

Eu, care pledez pentru continuitate și pentru binele clubului, cred că fiecare dintre noi poate trece peste niște fricțiuni. Trebuie să ne gândim ce ne unește, nu ce ne dezbină. Cred că peluza, indiferent cu ne numesc susținătorii lui “U”, ei sunt, în primul rând, susținătorii echipei. Dacă ei vor vedea că prin acțiunile noastre greșim, cu siguranță vom fi sancționați”, a transmis Ovidiu Blag.

Comenteaza