Rednic îl contrazice pe Paszkany: “Mulţi şi-au dorit să rămân, conducerea CFR-ului spune minciuni!”

Rednic îl contrazice pe Paszkany: “Mulţi şi-au dorit să rămân, conducerea CFR-ului spune minciuni!”
Cel poreclit „Puriul” continuă să se războiască de la distanţă cu fosta sa echipă, după ce a fost înlăturat de la club din cauza unui conflict cu Ricardo Cadu.

Expediat pe uşa din dos de oficialii „feroviari" , Mircea Rednic nu uită şi continuă să se războiască cu formaţia din Gruia. Antrenorul îl contestă vehement pe Ricardo Cadu, dar le atrage atenţia şi conducătorilor. „Am auzit destule minciuni după tot ce s-a întâmplat", explică Rednic.

"Puriul" l-a atacat dur pe portughez după înfrângerea echipei de la Vaslui (0-4) şi l-a scos inclusiv din lot. "Domnul Cadu trebuie să înveţe să şi respecte, nu doar să ceară să fie respectat. El a făcut o remarcă nepotrivită la adresa mea, iar eu nu stau la discuţii de genul ăsta", i-a transmis Rednic căpitanului ceferist. În plus, Rednic ar fi fost nemulţumit şi de faptul că jucătorul nu ar fi respectat programul echipei, prinzându-l în oraş la aproape 12 noaptea.

În cele din urmă, tehnicianul a demisionat, însă Cadu nu l-a scutit de reproşuri. "Ca şi căpitan, i-am transmis ceea ce gândea toată lumea. Am discutat şi i-am spus nişte lucruri care nu i-au plăcut, dar din calitate de căpitan, de voce a vestiarului. Am făcut două puncte în trei meciuri cu două echipe slabe. Cînd echipa pierdea era mereu din vina jucătorilor. Îi plăcea doar să inflameze spiritele", a replicat Ricardo Cadu în presa din Portugalia. În apărarea fotbalistului a sărit şi principalul finanţator al CFR-ului, Arpad Paszkany. "Pe Rednic nu l-a dat afară Cadu, să se înţeleagă acest lucru. Vestiarul a cerut imperativ schimbarea şi nu aveam cum să nu luăm această decizie. Toţi jucătorii şi-au dorit ca Rednic să plece, nu numai Cadu", a spus Paszkany.
Plecat din Cluj, "Puriul" contraatacă şi îi răspunde fostului său patron. Acesta este dezamăgit de experienţa de la Cluj şi spune că nu va mai antrena niciodată în România. "A fost o experienţă şi o voi uita în curând, nu prea mă mai interesează ce se întâmplă, dar sigur nu voi mai antrena aici. A spus conducerea că nu m-au dorit jucătorii? Astea sunt minciuni, vă spun eu. Nu este adevărat, mulţi fotbalişti au regretat faptul că plec, nu am nici o îndoială. Astea-s poveşti, dar mai bine să nu intrăm şi în alte discuţii, nu vreau nici o polemică cu ei. Spun doar că sunt minciuni, dar spuse ca un avertisment pentru ceilalţi fotbalişti. Acolo toţi trebuie să asculte de Cadu, deşi evoluţiile sale le-a văzut toată lumea", a declarat Rednic pentru ZIUA de CLUJ.

Contestat şi de Iordănescu

Susţinut de şefii clubului, Cadu este desfiinţat de fostul antrenor al naţionalei României, Anghel Iordănescu. "Probabil că este o slăbiciune a patronului, dar eu nu cred că un preşedinte pe care îl apreciez enorm de mult, cum este Iuliu Mureşan, să nu îşi dea seama. Să mă ierte Cadu, dar nu cred că Mureşan nu îşi dă seama că la cele la foarte multe meciuri ale CFR-ului, Cadu a fost peron, trecea lumea pe lângă el ca în Gara de Nord", a spus Iordănescu la Digisport.

 

Comenteaza