Reacția lui Miriuță după despărțirea oficială de CFR: ”Au fost zile grele”

Reacția lui Miriuță după despărțirea oficială de CFR: ”Au fost zile grele”
Vasile Miriuță (48 ani) și-a reziliat, marți, contractul cu CFR Cluj. Fostul antrenor din Gruia a oferit primele reacții după despărțirea de ”feroviari”.

"Mi-am reziliat amiabil contractul, au fost zile grele pentru mine. Acum vreau să plec în vacanță cu familia mea. Dacă la 0-3 cu Craiova tot stadionul mă aplauda, asta înseamnă ceva pentru mine. Am petrecut o perioadă frumoasă aici", a spus Miriuță pe Digisport.

Fostul tehnician al ardelenilor urmează să-și ia rămas bun de la jucători. "O să-i scot la o masă în Cluj. Asta e tot ce o să mai fac". Miriuță fusese reconfirmat în funcție săptămâna trecută, prin vocea președintelui Iuliu Mureșan.

Cu toate astea, o zi mai târziu a primit vestea că va fi înlocuit. Miriuță mai avea contract până în vara lui 2018. Sub comanda sa, CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul 4. A fost al doilea său mandat din Gruia, după cel din 2014.

”Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord cu Vasile Miriuță pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului dintre cele două părți. Dorim să îi mulțumim pe această cale lui Vasile pentru tot ce a reușit la echipă, pentru rezultatele excelente pe care le-a obținut în sezonul precedent, în care echipa s-a clasat pe un loc 4 care ne bucură.

Accederea în play-off-ul Ligii 1 a fost unul dintre obiective, iar acest lucru l-am obținut cu "Tati" la cârma echipei. Întreaga conducere îi mulțumește pentru efortul depus la CFR Cluj și pentru rezultatele obținute!”, se arată într-un comunicat de pe pagina oficială de facebook a CFR-ului.

Banca va fi preluată de Dan Petrescu (49 ani). Fostul component al "Generației de aur" nu a semnat deocamdată cu "feroviarii". "Mai am și alte oferte, o voi alege pe cea mai bună", spune el.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan, e convins însă că Petrescu nu va da curs unei alte oferte și va fi prezent la reunirea lotului din 9 iunie. Acesta a pregătit-o în ultimul an pe Al-Nasr Dubai. În ceea ce-l privește pe Miriuță, ex-tehnicianul CFR-ului ar putea ajunge la CSM Poli Iași.

Comenteaza