Reacția lui Silvășan după eliminarea din Cupă: “Ne doare că nu reușim să ne apărăm trofeul”

Reacția lui Silvășan după eliminarea din Cupă: “Ne doare că nu reușim să ne apărăm trofeul”
| Foto: U-BT

U-BT a pierdut în penultimul act al competiției care se desfășoară în Sala Polivalentă, în fața rivalei CSM Oradea, scor 89-81.

Formația clujeană a ratat șansa de a se lupta pentru trofeul Cupei României, după ce a pierdut în fața orădenilor. Deși au condus cu 10 puncte după primele două sferturi, “studenții” au fost depășiți în actul secund și au rămas doar în cursa pentru campionat. Antrenorul Mihai Silvășan a vorbit despre eșecul împotriva rivalei.

”Din păcate nu am reușit să avem o evoluție constantă pe durata celor 40 de minute, au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză am marcat 54 de puncte, în a doua am înscris numai 27. Ei au fost mai agresivi după pauză, ne-au făcut să pierdem multe mingi. Drumul nostru se oprește aici, ne doare că nu reușim să ne apărăm trofeul, însă asta este.

Trebuie să mergem mai departe, să ne concentrăm pe campionat și să ne recuperăm jucătorii accidentați. Îmi pare rău de această înfrângere, dar așa este sportul. Câteodată trebuie să îți feliciți adversarul pentru că și-a dorit mai mult victoria și a reușit să te învingă”, a spus Silvășan.

Marcator a 15 puncte, Patrick Richard și-a completat antrenorul. ”Este un sentiment dureros. Am ratat al doilea obiectiv al sezonului și suntem dezamăgiți. A fost un meci bun, am controlat prima repriză, însă le-am permis prea multe recuperări ofensive. Asta s-a întâmplat și în repriza secundă, au fost mai agresivi.

Nu am luat deciziile potrivite, am stagnat în ofensivă și ne-am bazat pe calitățile individuale, în loc să contăm pe echipă. Știm că ei sunt o echipă puternică, se bat la titlu, iar astăzi au fost mai buni. Îi felicit și le doresc baftă în finală”, a declarat baschetbalistul.

Comenteaza