Reacția lui Enache după decizia în “cazul Farul”: “Nu pot să accept când cineva se leagă de anumite lucruri din regulament și îți râde în nas”

Reacția lui Enache după decizia în “cazul Farul”: “Nu pot să accept când cineva se leagă de anumite lucruri din regulament și îți râde în nas”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Univeristății Cluj a vorbit despre pierderea partidei împotriva constănțenilor la “masa verde”, în urma deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRF.

Partida dintre “studenți” și formația de la malul mării era programată pe 10 noiembrie, însă a fost amânată inițial din cauza unuui focar de COVID-19 în cadrul echipei clujene, în timp ce a doua oară constănțenii au acuzat aceeași problemă și nu s-au prezentat la meci.

Oficialii “Șepcilor roșii” au acuzat strategia celor de la Farul și chiar i-au acționat la comisii. Totuși, decizia din partea FRF a fost victorie la “masa verde” pentru constănțeni, iar “U” Cluj a pierdut puncte importante în lupta pentru play-off. Costel Enache s-a declarat dezamăgit de verdictul Comisiei de Disciplină.

“Cei care au făcut regulamentele au încercat să ajute fotbalul, dar nu știu cât de eficientă a fost această măsură. Acum că ne-am lovit de ea, pare ilogica această masură. Tu refuzi competiția și primești trei puncte. În viață, poți fi lovit cateodată de soartă, pot accepta, dar nu pot să accept când cineva se leagă de anumite lucruri din regulament și îți râde în nas.

Dacă regulamentul zicea că ori joci cu cine ai, ori pierzi 0-3, clar pierdeam la ora aia, la prima amânare. Mi se pare deplasat ca un club să poată juca când are zece cazuri, iar un altul să nu poată juca cu un caz, se interpretează ciudat. DSP are valori pe o gamă așa de mare încât nu-ți vine să crezi. Intervine în clasament, în spiritul competiției”, a declarat antrenorul “Șepcilor roșii” pentru Digisport.

Comenteaza