Reacţia lui Dan Petrescu după penalty-ul ratat de Ciprian Deac cu Sepsi

Reacţia lui Dan Petrescu după penalty-ul ratat de Ciprian Deac cu Sepsi

CFR Cluj a irosit un nou penalty, după meciul dramatic cu Dinamo Zagreb, iar antrenorul Dan Petrescu a rămas "blocat". CFR Cluj - Sepsi s-a terminat 0-0, după ce Deac a trimis în bară o lovitură de la 11 m.

Dan Petrescu s-a ridicat în picioare la penalty-ul obținut de Susic și executat de Deac, din minutul 57 al meciului cu Sepsi. Veteranul Ciprian Deac, cel care a ratat un penalty și în meciul cu Dinamo Zagreb, a trimis în bară de această dată, spre dezamăgirea lui Petrescu.

"Bursucul" s-a așezat dezamăgit pe bancă după ce Deac a irosit penalty-ul din meciul cu Sepsi, conștient de faptul că jucătorii săi au fost marcați de acel joc din turul 2 preliminar al Champions League.

La finalul partidei, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a vorbit despre situația lui Deac: "Eu nu vreau să mă bag peste Deac, să-i zic să nu bată. I-am spus după meci că era bine dacă lăsa pe altcineva, Păun și Burcă ar fi vrut să ia mingea.

Dar Deac e cel care execută, el ne-a făcut campioni. Dacă nu bați un penalty, nu-l ratezi. Ciprian e un jucător important pentru CFR, trebuie să meargă la națională și să joace bine. El va executa în continuare", a spus antrenorul "feroviarilor".

Comenteaza