Reacția conducerii din Gruia după reprogramarea partidei cu FC U Craiova: "Bătaie de joc"

Reacția conducerii din Gruia după reprogramarea partidei cu FC U Craiova: "Bătaie de joc"

Jocul programat inițial sâmbătă, 23 iulie, a fost mutat o zi mai târziu, la ora 16:00.

Forțați de datele de disputare ale dublei cu Inter Club d'Escaldes din preliminariile Conference League, "feroviarii" și-ar fi dorit amânarea meciului cu FC U Craiova din etapa a doua a Superligii.

LPF a refuzat acest scenariu și a reprogramat partida o zi mai târziu, față de planul inițial. Totuși, ora de disputare a jocului, 16:00, a stârnit reacția vehementă a președintelui campioanei, Cristi Balaj.

"Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol.

Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45!

Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare", a spus Balaj pentru GSP.

CFR Cluj va întâlni Inter Club d'Escaldes joi, pe teren propriu, apoi se va deplasa la Craiova pentru meciul de duminică, iar miercuri este programat returul din Andorra.

Comenteaza