Răsturnare de situație. Simona Halep vine la Cluj să învingă Italia în Fed Cup: “Mereu a fost o emoție diferită. Îți dorești să câștigi pentru țara ta”

Răsturnare de situație. Simona Halep vine la Cluj să învingă Italia în Fed Cup: “Mereu a fost o emoție diferită. Îți dorești să câștigi pentru țara ta”

Deși a anunțat la finalul anului trecut că nu va participa la acțiunea echipe feminine a României, fostul lider mondial s-a răzgândit și va participa la duelul cu Italia de la Cluj-Napoca.

La doar câteva ore după ce antrenorul-nejucător Florin Segărceanu și-a anunțat demisia, Simona Halep a hotărât să revină alături de echipa de Fed Cup a României. Fostul lider mondial a anunțat că va participa la duelul cu Italia, care va avea loc la Cluj-Napoca, în 16-17 aprilie.

“O să încep cu cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FED Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup.

Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România. Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă.

Super atmosferă la Cluj, tot publicul este plin de energie, ne transmite să mergem mai departe, chiar dacă nu jucăm la fel de bine pe cât ar trebui. Sper să avem public”, a declarat Halep la Digisport.

Comenteaza