Răspunsul Craiovei la acuzele lui Dan Petrescu: ”Ar fi bine să vorbească de echipa lui, se descalifică prin ce face”

Răspunsul Craiovei la acuzele lui Dan Petrescu: ”Ar fi bine să vorbească de echipa lui, se descalifică prin ce face”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Prin vocea președintelui Sorin Cârțu, craiovenii au răspuns acuzațiilor lansate de antrenorul celor de la CFR Cluj.

La finalul jocului cu Gaz Metan, câștigat de elevii săi cu 2-0, tehnicianul din Gruia și-a acuzat rivalii de jocuri de culise. Petrescu a susținut că oltenii sunt ajutați de arbitraj, în timp ce “feroviarii” sunt dezavantajați. La o zi distanță a venit și răspunsul oltenilor, Sorin Cârțu fiind cel care i-a dat replica antrenorului de la CFR Cluj.

”Parcă se descalifică prin ce face! Dan Petrescu e un antrenor de mare valoare, dar ce face acum îl duce într-o zonă a ridicolului! Ar fi bine să vorbească de echipa lui, să explice de ce nu mai are CFR reușite, că nu e din cauză că e ajutată Craiova. Ce vrea? Să ia numai el campionatul? Toți ceilalți sunt proști, ceilalți antrenori muncesc degeaba?

Că de ce nu e VAR, e antrenor bun, dar trebuie să ne conducă el? Să facă toată lumea ce vrea el? Dacă are stresul cu patronul lui trebuie să verse asupra noastră? Lasă-ne pe noi în pace, că noi te-am lăsat pe tine.

Tu vrei să fie și destinul la comanda ta? Poate așa e scris acuma, să mai câștigăm și noi. Totul e împotriva lui, parcă toată lumea trăiește numai cu ideea asta de a-i face rău lui Dan Petrescu”, a declarat Sorin Cârțu la Digisport.

Comenteaza