Rareș Bogdan sare în apărarea Simonei Halep. Situația sportivei, discutată în Parlamentul European

Rareș Bogdan sare în apărarea Simonei Halep. Situația sportivei, discutată în Parlamentul European

Politicianul a comentat situația fostului număr 1 mondial, în prezent suspendat pentru dopaj pentru o perioadă de 4 ani.

Testată pozitiv la Roxadustat, Simona Halep, dublă câștigătoare de Grand Slam, a fost suspendată pentru o perioadă îndelungată. Sportiva în vârstă de 32 de ani a atacant la TAS decizia de suspendare și speră la o reducere a pedepsei.

Situația ei a fost comentat și de Rareș Bogdan, cel care consideră că antrenorul Patrick Mouratoglu este principalul vinovat pentru ce i se întâmplă fostului număr 1 mondial.

"Este nedrept (n.r. ceea ce i se întâmplă). Mouratoglou ar trebui pus sus, agățat, într-o… este incredibil ceea ce a putut să facă din fata asta. S-a discutat mult (n.r. despre Simona Halep la Parlamentul European).

Simona Halep este un simbol. Mouratoglou este principalul vinovat! Îmi pare rău pentru ea. A avut o echipă extraordinară, cu Virginia Ruzici. Eu am fost la toate semifinalele și finalele jucate de ea la Roland Garros", a spus europarlamentarul, potrivit Prosport.

Comenteaza