Rada: "CFR nu moare! Clujul merită două echipe în Liga I"

Rada:
Fundașul CFR-ului a vorbit despre viitorul echipei, într-un interviu acordat site-ului stiridesport.ro.

Fosta campioană trece prin momente dramatice din punct de vedere financiar, dar mai crede în minuni. Monroy, Chanturia și Christian au plecat deja, la fel și fostul director executiv Răzvan Zamfir, atras de-o aventură în "Cizmă", la Bari, în Serie B. Totuși, nu toată lumea dă bir cu fugiții în Gruia. Eugen Trică a revenit pe banca "feroviarilor" după experiența fugitivă din 2013, iar fundașul Ionuț Rada nu se gândește să părăsească orașul. Mai mult, el și-a prelungit contractul cu CFR.

"Profesional, 2014 a fost un an foarte bun, mai ales a doua parte a sa. Ne-am clasat pe podium la sfârșitul turului și ne-am calificat în semifinalele Cupei României, deși condițiile au fost destul de grele. Însă, împreună cu toți cei de la club, am putut arăta în astfel de momente caracterul deosebit al fiecăruia.

Rezultate în sine, în această conjunctură și prelungirea contractului cu CFR Cluj, au fost cele mai frumoase momente ale anului trecut, pentru că îmi doream asta foarte mult. Mă simt respectat și apreciat și pentru asta mi-am dorit prelungirea.

Am vorbit în vacanță cu cei din conducere și fac tot posibilul să rezolve situația. Clujul merită să aibă două echipe în prima ligă, care să fie competitive. Vor fi schimbări la club, așa cum se întâmplă și în Liga 1. Vor fi alte bugete, alți jucători, dar văd, de asemenea, continuitate, astfel că echipa nu moare", a declarat Rada, pentru stiridesport.ro. 

În altă ordine de idei, Trică va semna actele în cursul zilei de marți, reunirea lotului fiind programată pe 12 ianuarie. 

 

 

 

Comenteaza