Probleme pentru Vinicius. Brazilianul și-a agresat soția și a fost prins băut la volan

Probleme pentru Vinicius. Brazilianul și-a agresat soția și a fost prins băut la volan
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fundașul campioanei CFR Cluj a fost protagonistul unui incident violent vineri seară, care s-a soldat cu o intervenție a poliției la domiciliul fotbalistului.

Deși este unul dintre cei mai apreciați jucători ai clubului din Gruia și descris ca un profesionist desăvârșit, brazilianul a fost protagonistul unor evenimente inedite. Vineri seara, după ce a consumat alcool, Paulo Vinicius și-a agresat soția, care a apelat la serviciul de urgență 112, notează Fanatik.

Un echipaj de poliție a sosit acasă la brazilian, însă fundașul s-a urcat la volan și a fost oprit de o altă patrulă în cartierul Gheorgheni. După testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că fotbalistul avea o alcoolemie de 0.30 mg/l în aerul expirat.

Vinicius a rămas fără permisul de conducere și riscă un dosar penal pentru violență în familie. În vârstă de 35 de ani, acesta a sosit în 2017 în Gruia și a jucat 100 de meciuri în tricoul vișiniu. Alături de CFR Cluj, brazilianul a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza