Primul jucător care e gata să plece de la CFR Cluj: „Nu mai intră în calculele lui Petrescu”

Primul jucător care e gata să plece de la CFR Cluj: „Nu mai intră în calculele lui Petrescu”
| Foto: LookSport

CFR Cluj încheie anul pe primul loc în Liga 1, la 10 puncte în fața FCSB-ului, însă în Gruia se anunță o iarnă agitată, cu multe schimbări.

Sunt mulți fotbaliști de care CFR Cluj vrea să se despartă, pentru că echipa mai are de jucat doar în campionat, aşa că Balaj a anunțat deja că se va negocia rezilierea cu jucători precum Cristiano Figueiro, Anas Tahiri, Jonathan Rodriguez sau Guessouma Fofana, aduși în vară, care au fost, însă, excluși de pe lista de la LPF odată cu venirea lui Dan Petrescu, transmite digisport.ro

Denis Ciobotariu este primul jucător care vrea să plece de la CFR Cluj în iarnă. Motivul deciziei este că în era lui Marius Șumudică, a jucat constant, dar acest lucru s-a schimbat radical de la venirea lui Dan Petrescu, atunci când fundașul central a fost scos de pe lista cu jucătorii eligibili pentru Liga 1.

Fundașul central de 23 de ani, în schimbul căruia CFR-ul i-a plătit lui Dinamo 150.000 de euro în ianuarie 2020, este nemulțumit de faptul că joacă puțin. Şi tatăl lui Denis, Liviu Ciobotariu, antrenorul de la FC Voluntari a vorbit despre situația fiului său de la CFR Cluj. 

„El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu, la emisiunea Liga Digisport.

Comenteaza