Primul joc al anului în EuroCup pentru U-BT: "Echipa e motivată pentru a face un meci bun și pentru a câștiga"

Primul joc al anului în EuroCup pentru U-BT: "Echipa e motivată pentru a face un meci bun și pentru a câștiga"
| Foto: U-BT

Campioana României va întâlni JL Bourg en Bresse, în runda cu numărul 10 a Grupei A din competiția continentală.

Prima etapă din returul grupelor EuroCup îi pune față în față pe "studenți" cu formația care le-a programat prima înfrângere europeană a sezonului. În meciul tur, JL Bourg en Bresse s-a impus cu 88-85, însă U-BT Cluj-Napoca e cu gândul la revanșă și speră să câștige în fața propriilor fani.

"Cu siguranță echipa e motivată pentru a face un meci bun și pentru a câștiga. Ne dorim foarte mult să câștigăm în EuroCup, mai ales după meciul cu Ulm, pe care am simțit că îl avem în mână. Jucăm cu o echipă competitivă, chiar dacă nu traversează cea mai fericită perioadă. Cu siguranță își vor dori să întrerupă seria negativă.

Suntem puțin dezamăgiți că nu avem mai multe victorii. Puteam avea una sau două în plus. E o competiție nouă pentru noi. Sper ca în retur numărul de victorii să crească. Luăm fiecare antrenament și fiecare meci în parte, încercăm să devenim mai buni.

Nu ne facem calcule privind calificarea. Mai sunt 9 meciuri, degeaba ne facem calcule dacă nu reușim să performăm meci de meci. Mentalitatea noastră e să jucăm un baschet bun la fiecare meci și să încercăm să obținem victoria, indiferent de adversar.

Bourg e o echipă competitivă, dar nu e de neînvins. Au jucători de calitate, care pot face diferența. Cred că și noi avem armele necesare pentru a reuși să facem un meci bun și să câștigăm. Îi respectăm, dar ne vom lupta pentru victorie", a declarat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și JL Bourg en Bresse este programată miercuri, de la 19:30, în Sala Polivalentă.

Comenteaza