Primele transferuri pentru Champions League. CFR Cluj aduce doi fotbaliști din Liga 1

Primele transferuri pentru Champions League. CFR Cluj aduce doi fotbaliști din Liga 1
| Foto: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Campioana a reușit primele mutări ale verii, după ce a adus la pachet, de la Gaz Metan Mediaș, doi fotbaliști cu mare experiență.

Formația din Gruia a început deja pregătirile pentru preliminariile Ligii Campionilor și primele întâriri vor sosi sub comanda lui Dan Petrescu. Clujenii nu se dezmint și abordează aceeași strategie, aceea a aducerii de jucători experimentați. Primele transferuri pentru sezonul viitor sunt Luis Aurelio (30 de ani) și Mario Rondon (33 de ani), ambii de la Gaz Metan Mediaș. Potrivit GSP, negocierile sunt foarte avansate și urmează doar ca cei doi fotbaliști să semneze contractele cu formația din Gruia.

Luis Aurelio evoluează ca mijlocaș central și a evoluat doar în Portugalia, înainte să evolueze pentru medieșeni, din vara anului trecut. Cele mai importante formații din CV-ul său sunt Tondela, Nacional și Feirense. În actuala stagiune, portughezul a jucat în 34 de partide și a înscris o singură dată.

Celălalt transfer al “feroviarilor”, Mario Rondon, este originar din Venezuela, dar a petrecut cea mai mare parte  carierei tot în Portugalia. Printre echipele la care a evoluat se numără Pacos Ferreira, Beira-Mar sau Nacional. Rondon se află la a doua aventură cu Gaz Metan, prima fiind întreruptă de un contract în China cu formația Shijiazhuang Ever Bright. În 37 de partide în tricoul medieșenilor, atacantul a înscris de 18 ori și a oferit cinci pase decisive. În plus, Rondon a strâns și 14 selecții pentru naționala Venezuelei, pentru care a înscris de trei ori. 

Comenteaza