News alert Primele transferuri ale iernii “U” Cluj. Doi jucători din Liga 1 se vor alătura “studenților”

Primele transferuri ale iernii “U” Cluj. Doi jucători din Liga 1 se vor alătura “studenților”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Costel Enache e aproape de a obține semnătura unor fotbaliști care evoluează în primul eșalon.

Cu câteva zile înainte de reunirea lotului, Universitatea Cluj e aproape de a perfecta două transferuri. “Șepcile roșii” mai au de pus la punct ultimele detalii pentru a obține semnăturile jucătorilor Donaldo Acka și Lucas Chacana, de la Poli Iași. 

Primul este un mijlocaș central cu dublă cetățenie, greacă și albaneză și a evoluat în opt partide în prima parte a sezonului de Liga 1. În vârstă de 23 de ani, Acka a mai evoluat de-a lungul carierei la Simantron, Filippiada, Karaiskakis (toate Grecia) și Luftetari (Albania).

În ceea ce îl privește pe Chacana, argentinianul în vârstă de 27 de ani poate evolua în ambele benzi ale terenului, dar și în poziția de atacant. Până la sosirea în România a evoluat doar în țara natală pentru San Martin, Huracan, Tigre, Rafaela, Los Andes și Moron. În prima parte a sezonului a jucat în cinci partide de Liga 1 și una de Cupa României.

Până în prezent, Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de mijlocașul Bogdan Barbu, care a ajuns la o altă formație din Liga a 2-a, Rapid.

Comenteaza