Primele declarații ale interimarului din Gruia: "Când ajungi la CFR trebuie să câștigi"

Primele declarații ale interimarului din Gruia: "Când ajungi la CFR trebuie să câștigi"
| Foto: ZIUA de Cluj

Alături de Ovidiu Hoban, Francisc Dican se va ocupa de destinele "feroviarilor" până la finalul sezonului.

După "cutremurul" petrecut zilele trecute în cadrul clubului, cauzat de umilința de la Hunedoara și de demisiile lui Adrian Mutu și Cristi Balaj, antrenorul interimar al CFR-ului a oferit primele declarații.

Deși se afla sub contract cu Sănătatea Cluj, echipă din Liga a 3-a, Francisc Dican a rezolvat rapid situația și acceptat revenirea în Gruia, la insistențele celui alături de care va conduce formația.

"Miercuri dimineață am fost sunat de Ovidiu Hoban, mi-a spus despre ce e vorba și am acceptat să vin să îl ajut. Vom lua împreună toate deciziile. Echipa a trăit un șoc, dar important e ceea ce urmează, mai avem 8 finale. Contractul e până la sfârșitul campionatului.

E greu să vorbim despre ce va fi peste câteva luni. Cel mai important e ce se întâmplă astăzi și mâine. Patronul a vorbit miercuri în fața echipei, atunci ne-am întâlnit. Rămâne de văzut dacă vom schimba sistemul de joc.

Sistemul e prea puțin important, e mai importantă dinamica jucătorilor. Am ajuns la un club care în ultimii 15 ani a câștigat cele mai multe trofee. Când ajungi la CFR trebuie să câștigi", a spus Dican.

În perioada 2010-2015, tehnicianul în vârstă de 56 de ani a fost în mai multe rânduri antrenor secund și interimar la CFR Cluj.

Comenteaza