Foto Primarul din Cluj, gânduri "la cald" de la Rouen: "Am avut şansa de vedea o echipă a României care a dat totul pentru victorie"

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost în tribunele meciului de Fed Cup România - Franţa, de la Rouen. Alături de celebra sa tobă, a fost cel mai înfocat fan ale româncelor. 

"Mulţumim, Simona Halep!
Mulţumiri echipei de tenis feminin a României!
Am ajuns în primele patru echipe din lume la tenis feminin!

România a pierdut în mod dramatic partida de tenis cu Franţa de la Rouen din acest weekend, dar a realizat performanţa istorică de a ajunge în semifinala competiţiei FED CUP!

La Rouen am avut şansa de vedea o echipă a României care a dat totul pentru victorie şi a fost atât de aproape de Finală!

Nu pot încheia aceste gânduri scrise “ la cald” fără să apreciez publicul român din tribunele de la Rouen!! Românii au fost absolut senzaţionali! M-am bucurat mult să văd atât de mulţi români susţinând echipa ROMÂNIEI! Români din toate colţurile ţării şi din foarte multe ţări ale Uniunii Europene!

La fel ca echipa României, publicul român a lasat o impresie excelentă în Franţa, prin pasiunea şi fair-playul cu care a susţinut echipa României, dar a aplaudat şi echipa Franței pentru victorie! 

Le multumim fetelor din Naţionala României pentru ca ne-au dat şansa să ne mândrim cu faptul că suntem români!

Mulţumim, Simona, Irina, Monica, Mihaela!
Multumim şi felicitări Federaţiei Române de Tenis pentru reușita de excepţie din istoria sportului românesc!
La anul transformăm visul de la Rouen în realitate şi ajungem în finală! Și de acolo totul este posibil!
Hai, România!", a scris primarul Emil Boc, pe Facebook. 

VEZI ŞI Dublul român Simona Halep, Monica Niculescu a pierdut meciul decisiv cu Caroline Garcia, Kristina Mladenovic și a ratat accederea în ultima fază a Fed Cup 2019.

Comenteaza