Primă uriasă pentru calificarea în primăvara europeană. Câți bani pot încasa jucătorii CFR-ului

Primă uriasă pentru calificarea în primăvara europeană. Câți bani pot încasa jucătorii CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducerea campioanei a stabilit primele pentru o posibilă calificare a formației din Gruia în următoarea fază a UEFA Conference League.

Cu 7 puncte după 4 partide, CFR Cluj ocupă locul secund în Grupa G a competiției continentale, la egalitate cu prima clasată, Sivasspor. Pentru "feroviari" urmează meciul cu liderul grupei, urmând ca în ultima etapă să primească vizita celor de la Ballkani.

Cu o victorie în oricare dintre cele două partide, campioana României își asigură locul secund care duce la un baraj cu o formație din UEFA Europa League, dar aduce în conturile clubului și 625.000 de euro.

Pe de altă parte, clasare pe primul loc la finalul grupei ar fi sinonimă cu o calificare în faza optimilor de finală și cu creșterea recompensei financiare din partea UEFA la 1.25 milioane de euro.

În aceste condiții, conducerea clubului din Gruia a stabilit că prima pentru calificarea în primăvara europeană va fi 200.000 de euro, anunță Prosport. Suma va fi împărțită între staff și jucători, în funcție de minutele jucate.

Comenteaza