Prima reacție din tabăra CFR-ului după neconvocarea lui Ciprian Deac: “E decizia selecţionerului”

Prima reacție din tabăra CFR-ului după neconvocarea lui Ciprian Deac: “E decizia selecţionerului”
| Foto: digisport.ro

Experimentatul mijlocaș al formației din Gruia nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru acțiunea echipei naționale din luna septembrie.

România va disputa, în perioada următoare, trei partide în preliminariile Campionatului Mondial, iar selecționerul a anunțat lotul pe care se va baza.

Deși Cristi Manea, Mario Camora și Denis Alibec au fost selecționați, Mirel Rădoi l-a trecut cu vederea pe Ciprian Deac, iar neconvocarea mijlocașului a stârnit o reacție din tabăra campioanei.

”Este o întrebare la care nu pot să răspund, aş fi subiectiv. E decizia selecţionerului. Probabil că sunt situaţii în care selecţionerul se bazează strict pe anumiţi jucători. Analizează adversarii şi ia anumiţi jucători la acţiune, în funcţie de analiza adversarului.

A fost vorba şi de întinerirea lotului, că vin jucători care au făcut parte din echipa de tineret. Avem şi noi jucători acolo, cu experienţă, cred că îi pot ajuta pe cei tineri. Jucătorii noştri vin cu un anumit ritm la naţională, sunt pregătiţi pentru naţională şi cred că pe viitor vor mai veni şi alte convocări”, a spus Marius Bilașco la Look Sport.

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Deac a debutat la echipa națională în 2010 și a strâns 26 de selecții, reușind să marcheze de patru ori.

Comenteaza