Prima reacție din tabăra CFR-ului după eliminarea dramatică din Europa League: “Suntem prea mici. Trebuia să meargă Elveția, nu România”

Prima reacție din tabăra CFR-ului după eliminarea dramatică din Europa League: “Suntem prea mici. Trebuia să meargă Elveția, nu România”
| Foto: CFR Cluj

Portarul campioanei României, Cristian Bălgrădean, a oferit prima declarație după ce formație clujeană a fost învinsă de Young Boys, scor 2-1.

Deși au condus pe terenul campioanei Elveției, “feroviarii” au pierdut jocul, în urma unui final tensionat. Centralul a dictat un penalty pe care clujenii l-au contestat vehement, iar Bălgrădean a fost eliminat. La finalul jocului, portarul a acuzat o conspirație din partea centralului francez.

“Suntem prea mici. Suntem români. Nu mai putem întoarce rezultatul acum. În rândul echipei, în rândul României e mare dezamăgire. Nu meritam să pierdem această calificare, dar arbitrul a făcut asta, a făcut să o pierdem. Ce schimb de replici să am cu el? Mi-a dat roșu direct. Mi-a zis că pentru proteste. Dar i-am zis 'ce proteste, că nici n-am ajuns la tine'.

Eu așa cred, că suntem prea mici pentru Europa. Trebuia să meargă Elveția, nu România. Eu zic că, după aspectul jocului, merita CFR Cluj să meargă mai departe, nu ei. Da, am făcut un meci mare. Probabil că astăzi o să mai povestim la masă, între noi, băieții. Dar de mâine trebuie să ne gândim la meciul cu FCSB.

Mister (n.r. - Edi Iordănescu) ne-a îmbărbătat în vestiar. Nu știu dacă sunt multe de spus, de explicat. Cred că a văzut toată România ce s-a întâmplat. Din păcate, pentru CFR Cluj și România totul s-a pierdut.

Am încercat să-l încurajez pe Sandomierski înainte de penalty. Suntem colegi, suntem prieteni, am făcut o analiză video înainte de joc. Știa unde va bate jucătorul lor, dar a făcut-o bine elvețianul, nu ai ce să-i reproșezi lui Sandomierski”, a spus goalkeeper-ul imediat după meci, potrivit Digisport.

Comenteaza