Prima reacție din partea conducerii CFR-ului, după meciul cu trei eliminări de la Giurgiu: “Ce caută acest Colțescu în fotbal?”

Prima reacție din partea conducerii CFR-ului, după meciul cu trei eliminări de la Giurgiu: “Ce caută acest Colțescu în fotbal?”

Partida pierdută de “feroviarii” în fața Astrei Giurgiu, scor 3-2, a fost marcată de mai multe decizii de arbitraj contestate îndelung de formația din Gruia.

Deși majoritatea arbitrilor din România e obișnuită cu reacțiile lui Dan Petrescu pe banca tehnică, iar antrenorul e avertizat la fiecare meci, partida de la Giurgiu a consemnat o premieră. Tehnicianul a văzut direct cartonaș roșu din partea lui Sebastian Colțescu, după ce a contestat o decizie a centralului. Petrescu a fost trimis la vestiare înainte de pauză și i-a adresat mai multe injurii arbitrului. Totuși, situația a degenarat după o oră de joc, când nervozitatea a atins cote maxime. Mario Camora a fost eliminat, fiind urmat la cabine de Cosmin Vâtcă, care a făcut un gest nesportiv.

În urma evenimentelor de la Giurgiu, acționarul CFR-ului Ștefan Gadola a reacționat. “Vreau să vă spun foarte sincer că e inadmisibil ce s-a întâmplat. E incredibil! În 2003, Colțescu ne-a făcut același lucru într-un meci cu Corvinul. Ce caută un asemenea om în arbitraj? Este neprofesionist! Nu pot să-l acuz că are ceva împotriva noastră, dar nu poți face așa ceva! A distrus un meci, a distrus munca oamenilor, nu se poate așa ceva. Ce caută acest Colțescu în fotbal?!

Dan Alexa laudă arbitrajul lui Colțescu... este incredibil, vă rog să mă credeți! Haideți să fim profesioniști! Ce se întâmplă în politică se întâmplă și în fotbal, e incredibil! Trăim vremuri incredibile, nu pot să cred!  Sunt dezamăgit de politică, așa cum sunt dezamăgit și de fotbal. Dacă în politică văd că nu se vorbește bine românește, în fotbal nu se știe a se fluiera! Am suferit pentru acest sport, am investit în fotbal, dar nu pot să cred ce se petrece!

Sunt foarte afectat! Nu poți să faci așa ceva! Fii corect, fii profesionist, fii așa cum trebuie! Noi muncim, vrem să facem performanță, dar nu distruge visul unor oameni! Pe cine să deranjăm? N-avem pe cine, dacă e să fiu puțin ironic! Vă rog să mă credeți, chiar zâmbesc! N-avem pe cine să deranjăm! Noi vom lupta corect și cinstit să facem performanță, indiferent de ce fac alții”, a declarat Gadola pentru GSP.

Comenteaza