Prima reacție a lui Edi Iordănescu după umilința cu FCSB: „Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult”

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după umilința cu FCSB: „Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a tras primele concluzii după înfrângerea usturătoare a „feroviarilor”, contra celor de la FCSB.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Campionii au avut mari probleme de lot înainte de această partidă. Atacanții Rondon, Debeljuh și Costache au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar Omrani s-a accidentat, astfel că Edi Iordănescu a fost nevoit să improvizeze.

„Este justă aprecierea, nu putem să dăm vina pe acel moment (n.r. - eliminarea lui Arlauskis). Sigur, jocul este construit din momente. La fel de adevărat este că noi veneam după patru meciuri fără gol primit. Latura mentală a fost foarte scăzută. Știu ce antrenez, s-a văzut azi că din punct de vedere mental am fost jos.

Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult. A trebuit să improvizăm foarte mult, a fost foarte multă teamă în grupă. Ne-au picat jucători care au fost decisivi, cu cifre importante. Ne-am pus speranțe că Omrani este în revenire de formă și am avut ghinionul ca acum două zile să cedeze la aproape ultimul moment din antrenament. A venit într-un moment extrem de greu pentru noi”, a delcarat Edi Iordănescu, potrivit Digisport.ro.

Formația condusă de Edi Iordănescu a fost învinsă de mare rivală, scor 3-0, vineri seara, în derby-ul primelor două clasate din Liga 1. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza