Prima plecare de la CFR Cluj în iarnă. Un fotbalist a cerut rezilierea contractului

Prima plecare de la CFR Cluj în iarnă. Un fotbalist a cerut rezilierea contractului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana va rămâne fără unul dintre fundașii centrali, care a decis să ceară întreruperea înțelegerii cu formația din Gruia.

Perioada de transferuri din iarnă stă să înceapă, însă CFR Cluj bifează prima mutare la capitolul plecări, nu la cel al sosirilor. Fundașul central Andrei Mureșan a cerut rezilierea contractului, fiind nemulțumit de șansele puține pe care le-a primit în actuala stagiune. Propunerea stopperului în vârstă de 34 de ani a fost acceptată de conducere, iar actele urmează să se semneze în zilele următoare, potrivit Fanatik.

Mureșan a sosit în Gruia în 2015, după ce a mai trecut pe la Rapid, “U” Cluj, Gloria Bistrița, Kuban Krasnodar (Rusia), Xazar Lankaran (Azerbaijan), Astra Giurgiu și Sheriff Tiraspol (Moldova). Stopperul a evoluat în 130 de meciuri pentru CFR Cluj și alături de “feroviari” a cucerit două titluri în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.

Pentru postul de fundaș central, Dan Petrescu nu duce lipsă de soluții, în centrul apărării pot să evolueze Burcă, Boli, Vinicius, Cestor, Pașcanu sau Horj.  

Comenteaza