Preşedintele CFR-ului pune rezultatele sub aşteptări pe seama accidentărilor: am avut la un moment dat 12 jucători care nu au putut evolua

Preşedintele CFR-ului pune rezultatele sub aşteptări pe seama accidentărilor: am avut la un moment dat 12 jucători care nu au putut evolua
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, pune rezultatele mai slabe ale echipei din actuala ediţie de campionat pe seama numeroaselor accidentări.

"În ultimele două partide au lipsit câte trei fundaşi. Cadu, care a primit şase etape de suspendare, Ivo Pinto, accidentat, care nu va putea evolua nici sâmbătă, Camora, care nu a jucat (cu Petrolul, n.red.) din cauza suspendării, acum a luat galben Rada", a precizat Iuliu Mureşan, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Clujul în Realitate" de la Realitatea TV Cluj.

"Am avut la un moment dat 12 jucători accidentaţi", a punctat preşedintele CFR-ului, incluzând accidentările de mai lungă durată ale lui Rony, Vass, Sare.

La meciul cu Dinamo, programat sâmbătă seară la Cluj, Paolo Sergio nu poate conta pe Rada, Cadu şi Ivo Pinto.

Iuliu Mureşan a specificat că a avut o discuţie cu finanţatorul echipei clujene, Arpad Paszkany, cu antrenorul Paulo Sergio şi cu Răzvan Zamfir. "Am discutat despre problemele lotului, unde nu avem suficientă valoare, la cine renunţăm şi mai ales pe cine luăm", a precizat Mureşan, conform căruia echipa clujeană se va orienta în campania de transferuri din vară cu preponderenţă spre jucători din străinătate.

Oficialul "feroviarilor" a admis că se orientează mai puţin spre transferul unor jucători din America de Sud. "Ne e puţin peste mână să urmărim jucători din Argentina sau Uruguay şi nu mai dorim să îi luăm doar pe recomandare sau după ce vedem DVD-ul, vrem să îi vedem la lucru", a precizat Mureşan.

CFR Cluj o va întâlni pe Dinamo Bucureşti sâmbătă, de la ora 21.30, în cadrul celei de-a 25-a etape din Liga I.

Comenteaza