Pradă ușoară pentru ”studenți”. ”Șepcile roșii” primesc vizita FC Ardealul

Pradă ușoară pentru ”studenți”. ”Șepcile roșii” primesc vizita FC Ardealul
Universitatea Cluj ocupă prima poziție din campionat, cu 19 puncte și un golaveraj de 43-4. În ultima rundă, ”alb-negrii” au surclasat cu 8-0 Viitorul Mihai Georgescu.

"U" Cluj va juca miercuri, 19 octombrie, cu Ardealul Cluj, pe arena din Parcul Central, în runda cu numărul 9 din Liga a IV-a. În ultimul meci, elevii lui "Papi" s-au impus cu 8-0 în fața celor de la Viitorul Mihai Georgescu, pe arena CMC din cartierul Gruia.

Golurile "studenților" au fost înscrise de Brian Lemac (2 și 75), Tudor Oltean (21, autogol), Dorin Goga (44 și 89), Răzvan Moșuți (67), Iuliu Hațiegan (77) și Adrian Pintea (82).

Universitatea este liderul seriei, cu 19 puncte și un golaveraj de 43-4. "Alb-negrii" au cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat. Locul secund este ocupat de Olimpia Gherla, cu același punctaj, dar cu un golaveraj mai slab: 20-5. Cu o victorie miercuri, "U" Cluj își poate consolida prima poziție.

"Ne dorim foarte mult să câștigăm, dar e foarte important și modul în care vom reuși să ne atingem acest obiectiv. Sperăm să oferim publicului un spectacol pe măsură, care să încununeze munca pe care am depus-o cu toții în ultimele săptămâni și luni", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Ardealul Cluj se află pe locul 10, cu 7 puncte și un golaveraj de 18-19. În partida precedentă, viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" a fost învinsă cu 1-3 de Vulturul Mintiu Gherlii. Echipa pregătită de Călin Moldovan nu a mai câștigat în campionat din etapa a cincea, 5-1 cu Industria Sârmei Câmpia Turzii.

"Obiectivul nostru este victoria, cu toate că nu va fi ușor să o obținem. Majoritatea jucătorilor noștri sunt născuți în 99, dar avem și câțiva fotbaliști aduși din ligile superioare. Drăghici, de exemplu, a trecut pe la Universitatea Craiova.

Alex Roșca a venit de la Juventus București. Avem o echipă tânără și talentată și vrem să promovăm în fotbalul mare toți jucătorii de aici. Faptul că vom evolua pe Cluj Arena ne va face o mare onoare, iar fanii Universității sunt deosebiți. Sper să iasă un meci frumos", a afirmat Moldovan.

"U" Cluj - Ardealul Cluj se va disputa miercuri, pe Cluj Arena, de la ora 16:00.

Comenteaza