Planuri mari la "U" Cluj înaintea meciului cu Sepsi: "Ne dorim foarte mult să câștigăm"

Planuri mari la "U" Cluj înaintea meciului cu Sepsi: "Ne dorim foarte mult să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul echipei clujene, Eugen Neagoe, a prefațat duelul cu una dintre formațiile din Superligă pe care le-a pregătit în trecut.

Fără victorie în ultimele 4 runde din campionat, Universitatea Cluj speră să încheie cu un succes 2022. În ultimul meci al anului, "studenții" întâlnesc Sepsi OSK, dar Neagoe e convins că dacă atitudinea jucătorilor va fi cea corectă, echipa sa va obține cele trei puncte.

"Este ultimul joc din acest an, o partidă importantă pentru noi. Ne dorim foarte mult să câștigăm. Întâlnim un adversar bun, valoros. Dar noi am făcut jocuri bune împotriva echipelor clasate foarte bine. Suntem pregătiți, am vorbit cu băieții.

Trebuie să știm fiecare ce avem de făcut la meci. Dacă atitudinea, determinarea și efortul vor fi la cel mai înalt nivel, atunci nu avem ce să ne reproșăm. Mi-aș dori să urcăm în clasament, nu suntem într-o poziție foarte bună.

Sepsi este o echipă valoroasă, cu jucători experimentați, dar nu mă îngrijorează. Pe mine mă îngrijorează problemele noastre. Sunt jucători cu probleme serioase, precum Bic sau Filip. Sper să trecem cu bine peste toate și cei care intră în teren să se ridice la așteptările noastre. Sâmbătă jucătorii trebuie să fie foarte concentrați, să aibă atitudinea corectă", a spus antrenorul "Șepcilor roșii".

Partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK este programată sâmbătă, 17 decembrie, de la 15:00.

Comenteaza