Petrila, pe picior de plecare de la CFR Cluj. Mandorlini confirmă tratativele

Petrila, pe picior de plecare de la CFR Cluj. Mandorlini confirmă tratativele
| Foto: https://www.prosport.ro/

La conferinţa de presă din Gruia, după egalul din UEFA Conference League cu Adana Demirspor, antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a confirmat tratativele care se duc pentru plecarea lui Claudiu Petrila. 

Atacantul va rămâne în SuperLiga, la Rapid, potrivit informaţiilor digisport.ro. Giuleștenii și ardelenii ar fi negociat în ultima vreme pentru transferul său, iar discuțiile au ajuns într-un stadiu foarte avansat, iar până la anunțul oficial mai este doar un pas.

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a fost întrebat la conferinţa de presă după meciul cu Adana Demirsport despre transferul lui Claudiu Petrila. Acesta a confirmat tratativele care se duc pentru plecarea tânărului atacant şi a spus că pentru un atrenor nu e cea mai bună veste faptul că ar putea pierde un jucător bun. 

"Nu ştiu sincer dacă s-a rezolvat acest transfer, cred că va pleca de la acest club, dar în momentul acesta nu este nimic sigur. Nu-i un moment frumos pentru antrenor ca într-o perioadă dificilă să plece jucători, dar aceasta cred că este o întrebare pe care ar trebui să o adresaţi clubului şi nu mie", a declarat Mandorlini. 

Cele două părți ar fi ajuns la un acord pentru suma de 1 milion de euro. Rămâne de văzut la anunţul oficial al clubului dacă va fi vorba despre un transfer sau doar de un împrumut în cele din urmă la echipa din Giuleşti. 

Claudiu Petrila a evoluat la prima echipă a celor de la CFR Cluj încă din anul 2018, cu excepție sezonul 2020-2021, atunci când a fost împrumutat la Sepsi. Tânărul fotbalist a câștigat 4 titluri de campion cu gruparea din Gruia.

Comenteaza