Petrescu transferă de la CFR Cluj. Un jucător al campioanei e așteptat în Turcia

Petrescu transferă de la CFR Cluj. Un jucător al campioanei e așteptat în Turcia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor din Gruia a semnat cu Kayserispor și este pe urmele unuia dintre cei mai importanți fotbaliști ai clubului clujean.

Dan Petrescu a accpetat o nouă aventură după despărțirea de CFR Cluj și va încerca să îi mențină pe cei de la Kayserispor în Super Lig. Deși se bazează pe trei foști sau actuali internaționali, Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec, antrenorul își dorește și un alt jucător pe care îl cunoaște foarte bine.

Potrivit presei din Turcia, Kayserispor e aproape de a ajunge la un acord cu CFR Cluj pentru transferul lui Damjan Djokovic. Croatul a fost unul dintre jucătorii de bază ai campioanei în mandatele lui Dan Petrescu și a contribuit decisiv la cele trei titluri consecutive în Liga 1.

Sosit inițial în Gruia în stagiunea 2013-2014, mijlocașul a revenit la CFR în 2017. În total, Djokovic a strâns 150 de meciuri în tricoul vișiniu, reușind să înscrie de 13 ori și să ofere 15 pase decisive. Alături de “feroviari”, croatul a cucerit trei titluri de campion al României și o Supercupă.

Comenteaza